18 Eylül 2016 Pazar

Kore'den Korece Kitap Almak İsteyenler İçin ~~ Korean Book Store For Foreigners

Eğer Kore'ye gittiğinizde Korece Gramer ya da hikaye kitabı almak isterseniz tavsiye edebileceğim bir yer var . Sinchon 'da (Hongdae yakınında ) olan bu kitapçıda her türlü gramer kitabı bulmanız münkün. Tabi ki açıklamalar İngilizce.

 Burası yabancılar için Korece Kitap satan bir yer . O yüzden adı " Korean Book Store For Foreigners " yani "Yabancılar İçin Kitap Mağazası". Hatta eğer Korece öğrenmek için Kore'ye gittiyseniz okul kitaplarınızı burdan daha ucuza alabilirsiniz. Ben Yonsei üniversitesinin dil okuluna gittiğimde bir dönemin kitaplarını buradan daha ucuza almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam %15 gibi daha ucuzdu. Hangi okulların kitapları var emin değilim ama Yonsei üniversitesinin mutlaka var. 

Geçen ay Kore'ye gittiğimde oradan 2 kitap daha aldım . Birisi TOPIK sınavı için kelime kitabı , diğeri Yonsei üniversitesinin çıkardığı Korece kelime kitabı . Kitaplar çok değil ucuz değildi ,yaklaşık 20-25 USD civarı . Tavsiye üzerine aldığım bu kitaplardan gayet memnunum. Kelimeler cümle içinde kullanılıp ,ingilizce olarak hem kelimenin hem de cümlelerin çevirisi mevcut.









Paylaşacağım resimde yol tarifi , açık olduğu günler ,adres ve iletişim bilgileri mevcut.
Sinchon Metro istasyonunda 1 no'lu çıkıştan dümdüz yürüdüğünüz zaman , sağ tarafınızdaki 3.bina olması lazım. Binaların camına baktığınız zaman binanın 3.katında tabelayı göreceksiniz. 

Detaylı tarif isterseniz ,bana özelden de ulaşabilirsiniz  
Herhangi bir sorunuz olursa da memnuniyetle yardımcı olurum :)




If you want to buy Korean Grammer Book or some Korean books ı suggest you this book store.This book store in Shinchon ,near to Hongdae.I bought Korean Vocabulary Practice books. These book prices around 20-25 USD. Also you can buy language school books cheaper from here.It is around %15 cheaper ,as i remember. I was going to Yonsei Univercity Language school ,so i bought my school books from here .I am sharing information about this place , if you need to ask antyhing please share with me :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder