22 Ağustos 2013 Perşembe

Jeju Adasında Kaldığımız Ev ~~ The Place we stayed at Jeju ~~



Burası Jeju adasında kaldığımız yer " Doona Guest House " . 2011 yılında açıldığı için tertemiz ,ayrıca  denize çok yakın, 5-10 dk yürüme mesafesinde..
Burayı çok sevdik :)
~~
This is the place we stayed at Jeju island " Guest House ". It is opened in 2011 so this place is very clean , and very close to sea , just 5-10 minutes by walking....
We loved this house too much :)

Eğer bu yer hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz ;
If you want to have more information about this guest house ;

Gayet kolay bir şekilde bulduk ,kapıda bizi eşiyle birlikte orta yaşlı bir amca samimi bir şekilde karşıladı , bizi hemen tanıdılar  , Türkiye'den geliyorsunuz değil mi diye sorduklarında biraz  şaşırdık .. Ben de  Korece konuşmaya başlayınca onlar  çok şaşırdı, şaşırtma sırası bendeydi :)

İşte onlar ve Olcay  ^^




Çok canayakınlardı , çok sevdik , sonra oğlu geldi , bize çevreyi ,gezilecek yerleri ,nasıl ve nerden otobüse bineleceği gibi detayları anlattı. Bizim Istanbul'dan geldiğimizi öğrendiğinde çok sevindi , kendisinin de Mart ayında İstanbula geleceğini söyledi , biz de çok sevindik ,Mart ayında tekrar görüşmek üzere sözleştik  ^^

Olcay ile birbirimize bakarak , Jeju da kalacak yer olarak burayı seçmekle ne iyi yaptık dedik :)

Tarih  : 2012 Ekim
Date : 2012 October

                                                                          ~~~~

Ve Mart ayında oğulları Yeong Seok ile buluştuk.İstanbul'a geldi,  Taksim'de beraber kebap yedik. İstanbul yazılı t-shirt hediye ettik :)




                                                           Tarih  : 2013 Mart
                                                           Date : 2013 March

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder